Къща за гости Виен

Механа
Сауна
Климатик
Безплатен Wifi

Къща за гости Виен предлага на гостите си чудесна атмосфера и перфектно разположение на метри от станцията на кабинковия лифт в Банско.

Къща за гости Виен е любимо място за отсядане на всички, обичащи зимните спортове. Но освен удобство за тях, къщата предлага комфорт за всички своите гости. Уютното обзавеждане на помещенията и всички удобства, които те предлагат, ще Ви допаднат. Тук на разположение ще бъдат 8 стаи, готови да Ви настанят. Предлагани биват и 2 чудесни апартамента.

Всички гости могат да се чувстват поканени и в механата на къщата. Тя е доста уюта и се радва на наистина комфортна обстановка. Но освен това те ще Ви предложи и страхотни ястия, на които да се наслаждавате по време на престоя си. Друго страхотно удобство е и наличието на сауна, в която ще можете да се отпуснете подобаващо след ден, прекаран в приключения на ски пистата.

Настаняване

Всяко от помещенията е способно да Ви осигури нужния Ви комфорт, а ще Ви предостави и всички необходими Ви удобства. Можете например да разчитате на телевизор, на който ще гледате най-разнообразни кабелни програми. Поставени в стаите са и хладилници. Ще се радвате и на достъп до Интернет безплатно. А друга привилегия, от която бихте могли да се възползвате, е възможността да вземете със себе си и домашния любимец.

Къща за гости Виен
Къща за гости Виен
Къща за гости Виен

Екстри

ТВ

Интернет

Кухненски бокс

Градина

Хладилник

Климатик

Обслужване

Паркинг

За гостите на къщата е на разположение и паркинг.

Механа

Уютна обстановка и разнообразно меню.

Домашни любимци

Вашите домашни любимци са добре дошли.

Сауна

Релаксиращата сауна ще ви посрещне след дългия ден на пистата.

Цени

Двойна стая – от 59 лв.

Апартамент – от 89 лв.

Цената включва:

  • Нощувка
  • Паркинг
  • Сауна

Галерия

Интересното около нас:

Църква "Света Троица"
Къща-музей Никола Вапцаров
Къща-музей Неофит Рилски
х. Вихрен - вр. Тодорка

Банско, ул. Еделвайс 5

Свържи се с нас

41.83205, 23.48149

0887697963

vien_bansko@abv.bg