Ресторант Весело село

Ресторант Весело село е кътче в Банско, където ще можете да се насладите на перфектно приготвена храна.

Ресторант „Весело село” е кътче в Банско, където ще можете да се насладите на перфектно приготвена храна.

Предлагаме вкусни ястия от традиционната българска кухня, поднесени в приятна атмосфера. Обстановката на механата е битова и доста уютна. Освен че ще похапнете добре, тук ще се и забавлявате доста. Хубава фолклорна музика ще бъде изпълнявана за Вас от оркестъра ни. Място имаме за двеста души. Ще Ви предложим да оставите автомобила си на паркинга ни.

Името на ресторанта подсказва, че тук никога няма да скучаете – доброто настроение е гарантирано, защото за него има грижата нашият професионален оркестър с музика на живо.

Ще ни откриете недалеч от светофара на лифта в Банско.

Ресторант „Весело село” се отличава от останалите заведения с чудната си атмосфера. Битовият стил, народните елементи и декорации определено допринасят доста за комфорта тук. Няма посетител, който не се е чувствал комфортно тук. Няма и такъв, който да си е тръгнал гладен. В менюто ни ще срещнете толкова разнообразни специалитети,кой от кой по-добър, че просто няма как да не поръчате едно-две ястия.

Всичко, което предлагаме е от националната ни кухня и е приготвено много старателно.

Бански специалитети

Българска кухня

Барбекю специалитети

Балканска кухня

Вегетариански ястия

Богата селекция алкохолни напитки

Освен че ще Ви нагостим подобаващо, тук ще Ви накараме и да се отпуснете и да се позабавлявате. Музиката, която ще слушате е фолклорна. Тя се изпълнява винаги на живо от оркестъра на Ресторант „Весело село”. Тържествата, организирани тук, винаги са били много забавни. Да отпразнувате важна дата за Вас на това място със сигурност е добра идея, защото веселбата тук не стихва дори за минута.

А и цените ни никак не са високи. За меню, включващо предястия, основно ястие и десерт ще заплатите не повече от двадесет-тридесет лева.

Ще Ви очакваме в Ресторант „Весело село”!

Работно време

Понеделник 10:00 – 00:00
Вторник 10:00 – 00:00
Сряда 10:00 – 00:00
Четвъртък 10:00 – 00:00
Петък 10:00 – 00:00
Събота 10:00 – 00:00
Неделя 10:00 – 00:00

Интересно около нас

Църква "Света Троица"
Къща-музей Никола Вапцаров
Къща-музей Неофит Рилски
х. Вихрен - вр. Тодорка

Банско, ул. Пирин 109

Свържи се с нас

41.827744, 23.479457

0885743983