Хотел Газей

Басейн
Ресторант
СПА
Климатик
Безплатен Wifi

Хотелът Газей носи звучното име на един от прекрасните върхове, които се величаят тук, в Пирин. Различните видове помещения ще предложат чудесна хотелска атмосфера на гостите на хотела.

Едно от страхотните предимства при отсядането в хотела ни, е че тук се намирате наблизо до центъра на градчето и в същото време сте на не повече от двеста метра от началната станция на лифта. Така че ски пистите ще Ви очакват. Ако не разполагате с подходящата екипировка, Хотел Газей ще Ви услужи с каквото Ви трябва в своя ски гардероб. Онези, които не обичат зимните спортове пък ще могат да прекарат деня в сауната. Е, ще можете да я разнообразявате и с релакс в джакузито.

Настаняване

Хотелът разполага с прекрасен апартамент, 5 студия и 6 двойни стаи. Една от тях дори разполага с невероятна зимна градина, в която можете да пиете сутрешното кафе необезпокоявани.

Част от помещенията гледат към града, а друга част – към Пирин. Всяка стая има собствен санитарен възел. Wi-Fi Интернет могат да използват всички наши гости. Кабелна телевизия има във всяка стая. Мини бар също.

Хотел Газей
Хотел Газей
Хотел Газей

Екстри

ТВ

Wi Fi

Минибар

Градина

Сауна

Джакузи

Обслужване

Паркинг

Безплатен паркинг за гостите на хотела.

Механа

Уютна обстановка и разнообразно меню.

Гледка

Някои от стаите са с изглед към Банско, а останалите – към Пирин Планина.

СПА

На разположение на гостите на хотела са сауна и джакузи.

Галерия

Интересното около нас:

Църква "Света Троица"
Къща-музей Никола Вапцаров
Къща-музей Неофит Рилски
х. Вихрен - вр. Тодорка

Банско, ул. Гоце Делчев 34

Свържи се с нас

41.831795, 23.481327

0899886247

ivani08@mail.bg