26

ян.
2018

10 предимства на жената планинар пред градското момиче

Posted By : Pirin Adventure/ 21885

Жената планинар е особено създание – тя няма как да остане незабелязана. Дълбоката ѝ връзка с природата, страстта, с която се впуска в приключения, ентусиазмът, с който подхожда към всичко, преследването на адреналин. Всички тези нюанси правят образа ѝ пъстър и привличат вниманието на всеки, който е около нея.

Вятърът в косите, пламъкът в очите на тези жени, свободолюбивият им нрав – те ги правят неустоими.

Но списъкът с качества, с който жената планинарка може да сложи в малкия джоб на раницата си всяко градско момиче, е доста дълъг:

  1. Креативна – планинарката е жена, видяла много места, развълнувала се от множество прекрасни гледки. Тя има богато въображение и може да направи от нищо – нещо. Свикнала с по-суровите условия на живот, тя е способна да създаде и от най-неприветливото място уютно кътче. А и с нея никога няма да останете гладни. Ако пребиваването в Планината и дългите преходи са я научили на нещо, то това със сигурност е как да приготвя нещо вкусно за хапване, дори и с малкото продукти, с които разполага.
  2. Има списък с невероятни места, на които може да Ви заведе – тези жени са свикнали да следват инстинктите си. Те не се безпокоят да поемат по неутъпкани пътеки и без притеснение се отклоняват от маршрута, в резултат на което често се озовават на прелестни кътчета, никому неизвестни.
  3. Спонтанна е – в Планината няма нищо сигурно, няма рутина. Приключенията идват едно след друго и ако Планината не ги предлага, планинарката е способна да си ги създаде сама! С нея никога не е скучно!
  4. Ако не знаете как да прекарате времето си, тя ще Ви даде поне 20 идеи – тя води много активен начин на живот. Винаги е в търсене на нови преживявания и предизвикателства. Ако искаш да водиш вълнуващ начин на живот, тя със сигурност ще е твоето вдъхновение.
  5. Никога не се предава – ако има силна жена, която няма да се предаде, каквото и да е предизвикателството, то това е планинарката. Всеки ден в Планината е изпитание и за духа, и за тялото. А да се откаже, за нея не е вариант – тя винаги постига целите си!
  6. Нестандартна е, няма друга като нея – тя не обича клишетата. Почитателка е на уникалните неща – уникалните гледки, неповторимите преживявания, на индивидуалността. За нея е много важно да не бъде една от многото, за това има свой собствен стил. Тя има индивидуален подход към всеки и очаква същото в замяна.
  7. Умее да оценява жестовете – връзката ѝ с Планината я е научила да разпознава важните неща в живота. Също и да оценява нещата. Тя се радва на всички дребни неща, на които градското момиче дори не обръща внимание. За нея всяко малко удобство, всеки жест са важни и ценни.
  8. Тя е в хармония със себе си – това е много ценно. Хармонията вътре си личи и отвън. Тя обича себе си и всички други, тя се радва на живота и го живее на макс, тя е щастлива и се опитва да прави щастливи всички около себе си.
  9. Красива и във форма – времето, прекарано в Планината, ѝ се отразява добре. Чистият въздух и километрите, навъртени в разходки и походи по планинските пътеки с тежката раница на гръб, са допринесли доста за формата, в която се намира! А положителните емоции са причината за вечната ѝ усмивка, която я прави толкова красива!
  10. Тя е приятен събеседник – в Планината тя се среща с много хора с различен светоглед, от които научава много нови и интересни неща. А и Планината предлага толкова много приключения, че можете да се обзаложите, че разполага с доста богат запас от интересни истории, които може да Ви разкаже.